”Simon Sez & Moonsplash” släpper ny musikvideo!

Ändrad: 22:51 av klas 06 aug, 2012 by klas

Uppsala rapparen ”Simon Sez” och producententduon ”Moonsplash” från Stockholm, släpper nu en video på nya singel ”Powetry”.

Låten som också går att hitta på Spotify och iTunes, är en av 26 hiphoplåtar från Moonsplash dubbelalbum ”Swagger Splash” som släpps (den) 16 augusti, 2012. Den engelskspråkiga skivan gästas av en mängd olika artister från USA, England, Kanada, Australien och Sverige. Några av de medverkande på skivan är bl.a. Craig G, Harry Shotta, J.Sands of Lone Catalysts, Maylay Sparks, Emilio Lopez, och TrainspottersSimon Sez som i slutet av 2011 släppte sitt mixtape ”SB Original” finns även med på två ytterligare spår från Swagger Splash.

Så här säger Simon Sez själv om låten Powetry: Powetry is a short for Powerful Poetry. The song, the brand, the life. The song is basically a metaphorically written track about not letting your emotions and inner demons drag you down.  How to stay positive in a negative world and surrounding, even though it sometimes feels that you can’t handle it. Heartfelt and true. It’s powerful poetry. Powetry.”

Se videon här:

CONTACT:
E-Mail: info@moonsplash.com
Phone: +46 708 23 97 23 or +46 708 23 97 23
Åsvägen 19, Uttran
14763, SWEDEN
VAT: SE969701874601
Moonsplash Productions

En kommentar till “”Simon Sez & Moonsplash” släpper ny musikvideo!”

  1. Chris skriver:

    Detta är så bra rakt igenom! Jag blir lyrisk!

Lämna en kommentar