Kinesiska harpan stämd

Ändrad: 21:05 av Moonsplash 26 nov, 2010 by Moonsplash

[SinglePic not found]Under ett par år har den hängt som väggdekoration i studion. Igår slog vi dock slag i saken och stämde den stora kinesiska harpan (gu zheng) som Alex släpat med sig hem från Kina 2007.

Blir till att öva lite framöver innan vi börjar använda den i våra produktioner. Men till skillnad från exempelvis våra fioler kommer man med lite gitarr och pianokunskap rätt långt vad det gäller att spela enklare melodier. Med andra ord bör det inte ta allt för lång tid innan du hör ett Moonsplash beat skapat med äkta kinesisk harpa!

[Gallery not found]
Så här kan det låta om man är fem kineser och spelar instrumentet:

En kommentar till “Kinesiska harpan stämd”

  1. Christel skriver:

    VAckert och intressant, ser fram emot beatet

Lämna en kommentar