Utökar registret med över 100 vokalister

Ändrad: 16:24 av Moonsplash 22 apr, 2010 by Moonsplash

VokalisterNär man sysslar med låtskriveri som vi gör är det såklart en fördel att ha en bred bank av musiker och vokalister som man kan låna in vid behov till olika produktioner. Ju fler olika röster man har att välja på, ju lättare är det att hitta rätt sound när man skriver till en specifik artist.

Vi tyckte det var dags att utöka vårt register över sångare och sångerskor och satte för några veckor sedan ut en ny annons på stagepool.se.
Vi är oerhört glada och tacksamma att så många hörde av sig. Strax över 100 duktiga vokalister har hittills sökt och är nu inlagda i vårt register.  :-D

Är du som läser detta en sjungande individ vars stora önskan är att stå med i vårt vokalistregister tycker vi att du också ska skicka in ett ljudexempel och lite information om dig själv till info@moonsplash.se !

/Alex & Klas

Lämna en kommentar