Moonsplash album Swagger Splash släpps inom kort!

Ändrad: 00:48 av Moonsplash 18 apr, 2012 by Moonsplash

För bara några veckor sedan bestämdes namnet på vårt egenproducerade hiphop-album till Swagger Splash och just nu pågår en tävling på 99designs.com om vem som ska få göra designen på skivomslaget.

Vägen har varit lång och det har varit många vändor fram och tillbaka med att skicka beats och inspelningar mellan Moonsplash och de medverkande artisterna. Som vi redan har skrivit en del om på twitter och facebook, så har vi också under denna tiden flyttat studion från Älvsjö till Tumba. Detta har gjort att det har tagit längre tid än vi först trodde.

Nu är vi dock extremt glada att kunna presentera 28 låtar med artister som Craig G, J.Sands of Lone Catalysts, Emilio Lopez, Harry Shotta, Maylay Sparks, Skryptcha, Trainspotters, Simon Sez med flera.

Mer info om släppet kommer komma här på h, på swaggersplash.net och på taggen #swaggersplash på twitter inom kort.

Lämna en kommentar